BEDLINER

only sirius protections

Bedliner

LINE-X εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα .

Στην LINE-X ξέρουμε τι αξία έχει για σένα το όχημα σου. Μπορεί να είναι το εργαλείο της δουλειάς σου ή το παιχνίδι σου. Σε κάθε περίπτωση του αξίζει η καλύτερη προστασία. Το όνομα της LINE-X έχει γίνει συνώνυμο στης αντοχής και της δύναμης. Για 30 χρόνια το ψεκαζόμενο bedliner της LINE-X έχει προστατέψει πάνω από 3 εκατομμύρια οχήματα.
Όταν αναζητάς την τέλεια προστασία και λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή , η αποδεδειγμένη προστατευτική φόρμουλα της LINE-X είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

0 / 1
line-x

ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω του ότι η προστατευτική επικάλυψη είναι ψεκαζόμενη, επικολλάται ακριβώς πάνω στην επιφάνεια του οχήματος χωρίς να χάνεται καθόλου ωφέλιμος χώρος φόρτωσης και χωρίς καθόλου κενά. Ένα μεγάλο πρόβλημα στα συνηθισμένα προστατευτικά καλύμματα καρότσας τα οποία παγιδεύουν χώμα και πέτρες και καταστρέφουν την επιφάνεια της καρότσας. Επίσης ακριβώς επειδή είναι ψεκαζόμενη δε χρειάζεται καμία υποστήριξη συγκράτησης όπως βίδες, οι οποίες προωθούν τη σκουριά και ανατρέπουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

H LINE-X έχει φτιαχτεί για να προστατεύει βαν και φορτηγάκια τα οποία χρησιμοποιούνται και φορτώνονται με εξοπλισμό και προϊόντα νύχτα μέρα. Προσφέρει την ξεγνοιασιά της μείωσης του κόστους συντήρησης σε κάθε επαγγελματία. Ακόμη είναι αντιολισθητικό προσφέροντας προστασία κατά την εργασία αλλά και ηχομονωτικό καθώς απορροφά τους κραδασμούς αλλά και τους ήχους φόρτωσης και εκφόρτωσης. Τα επιχρίσματα της LINE-X μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε κακοποίηση και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίπτωση.

0 / 2

XS-100
Bασική έκδοση της Line-x. Είναι μια αρωματική πολυουρία / πολυουρεθάνη δύο μερών, στεγνώνει απευθείας και το όχημα μπορεί να παραδοθεί άμεσα προς χρήση. Είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού δεν περιέχει διαλύτες. Προστατεύει από γρατζουνιές, σκουριά, τριβή, υγρασία, διαρροές, διάβρωση, δεν κόβεται, δε σπάει, δεν ξεφλουδίζει.

0 / 3

XS-350
Εξειδικευμένη φόρμουλα καθαρής πολυουρίας 300% σκληρότερη από την βασική έκδοση. Ιδανικό για επαγγελματίες και βαριά κακοποίηση κατά την εργασία. Είναι κατάλληλο για εφαρμογές που είναι σε μόνιμη επαφή με το νερό. Αποτρέπει την δημιουργία μούχλας αλλά και την σκουριά. Είναι ανθεκτικό σε διάβρωση από σκληρά χημικά και απόβλητα. Δε σκάει, δεν κόβεται, δεν ξεκολλάει. Είναι αντιολισθητικό, ηχομονωτικό και έχει εξαιρετική αντοχή στην τριβή.

0 / 4

XS-650
Τεχνολογία Αλοιφατικής πολυουρίας. Παρέχει εξαιρετική UV σταθερότητα στο χρώμα και λάμψη. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής, μπορεί να εφαρμοστεί σε χοντρό στρώμα για έξτρα προστασία. Προσφέρει εξαιρετική προστασία από τριβή και βαριά κακοποίηση. Μπορεί να χρωματιστεί σε οποιαδήποτε απόχρωση. Είναι ιδανικό για εξωτερική εφαρμογή σε οχήματα, θεματικά πάρκα και πάρκα αναψυχής, πλατφόρμες, αγροτικό εξοπλισμό, βιομηχανικό εξοπλισμό και πολλά άλλα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Τα επιχρίσματα της LINE-X παρέχουν ασύγκριτη προστασία στο όχημα σου με τα πιο σκληρά και ανθεκτικά bedliners της αγοράς. Ψεκαζόμενο από εξειδικευμένους τεχνικούς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η δουλειά θα γίνει σωστά. Τα προστατευτικά επιχρίσματα της LINE-X έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, και για την δυσκολότερη και σκληρότερη χρήση που θα μπορούσε ποτέ κανείς να τα υποβάλλει.

ΠΩΣ ΨΕΚΑΖΕΤΑΙ

Κάθε επίχρισμα της LINE-X εφαρμόζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν την ποιότητα της δουλειάς, την αντοχή του υλικού και την κατάλληλη πυκνότητα. Το LINE-X είναι ένα προϊόν δύο μερών το οποίο αναμιγνύεται και ψεκάζεται μέσω ενός μηχανήματος με υψηλή πίεση και θερμοκρασία. Δεν εφαρμόζεται με το χέρι.

ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Τα Επιχρίσματα της LINE-X δημιουργούν έναν μόνιμο δεσμό σε μοριακό επίπεδο, αυτό τους δίνει την ιδιότητα να επικολλώνται μόνιμα πάνω σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Το επίχρισμα αυτό μπορεί να απορροφήσει κραδασμούς και να έχει καταπληκτική αντίσταση στη φθορά, παραμένοντας ελαστικό και δυνατό χωρίς να αποκολληθεί, είτε η εφαρμογή έχει γίνει σε μέταλλο, πολυεστέρα, πλαστικό, ξύλο ή τσιμέντο.

The Power of PAXCON

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Somebody