ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ψάχνεις λύση στο κόστος συντήρησης του σπιτιού σου; Έχεις βαρεθεί τις συνεχείς επιδιορθώσεις; Η LINE-X είναι εδώ για να σου προσφέρει τις καλύτερες ιδέες και λύσεις σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις στο σπίτι σου. Είτε ψάχνεις για μόνωση, για μείωση ηχορύπανσης, στεγάνωση και εξάλειψη μούχλας, για επισκευή της ταράτσας, της βεράντας ή του γκαράζ, των πατωμάτων ή της πισίνας σου H LINE-X μπορεί να σε κάνει να ξενοιάσεις μια για πάντα.

line-x xs-101

ΜΟΥΧΛΑ - ΥΓΡΑΣΙΑ

Το κυριότερο πρόβλημα που συναντάμε στα σπίτια είναι η υγρασία η οποία έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μούχλας. Η μούχλα δεν είναι απλώς αντιαισθητική. Είναι πραγματικά επικίνδυνη για την υγεία. Προκαλεί αλλεργίες και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Εφαρμόζοντας LINE-X πάνω σε μια περιοχή που μας ταλαιπωρεί από εμφάνιση και επανεμφάνιση μούχλας, ξενοιάζουμε από αυτή αφού το LINE-X αποτρέπει την υγρασία και την δημιουργία μούχλας καθώς αυτή δεν μπορεί να αναπτυχθεί πάνω στην πολυουρία - πολυουρεθάνη. Συγχρόνως γλιτώνουμε τα κόστη συντήρησης και το συνεχές βάψιμο της περιοχής.

line-x xs-101

ΘΕΜΕΛΕΙΑ

Η προστατευτική επικάλυψη εφαρμόζεται σε θεμελιώσεις κτηρίων με σκοπό την προστασία τους από την φθορά. Το LINE-X δημιουργεί μια αδιαπέραστη προστατευτική μεμβράνη ανάμεσα στά θεμέλια και το υπέδαφος κι έτσι αυτά παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Επιπλέον λόγω της μεγάλης ελαστικότητάς του το LINE-X ακολουθεί την συστολή, την διαστολή ή την μετακίνηση του αντικειμένου χωρίς να σπάει ή να κόβεται, συγκρατώντας παράλληλα αυτό στο οποίο έχει εφαρμοστεί.

line-x xs-101

ΠΙΣΙΝΕΣ

Το LINE-X είναι το ιδανικότερο επίχρισμα που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό μιας πισίνας. Έχει σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι πολλών προβλημάτων που συνήθως αντιμετωπίζουν όσοι διαθέτουν ή κατασκευάζουν πισίνες. Η τεχνολογία του, αποτρέπει την δημιουργία γλίτσας διατηρώντας το εσωτερικό καθαρότερο για περισσότερο καιρό. Ακολουθεί την συστολή και διαστολή των τοιχωμάτων χωρίς να σπάει η κόβεται. Έτσι αποτρέπει την δημιουργία ρωγμών και κατά συνέπεια την απώλεια νερού της πισίνας. Επιπλέον δεν επηρεάζεται απο τις ακραίες θερμοκρασίες και έτσι παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο. Ιδανική εφαρμογή είναι επίσης και για τα εξωτερικά μέρη της πισίνας όπως διαδρόμους, deck, κτλ. μιας και συμπεριλαμβάνεται αντιολισθητική προστασία. Ακόμη παραμένει δροσερό στην αφή επιτρέποντας μας να περπατάμε η να καθόμαστε άνετα πάνω σ αυτό.

ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ XS-101

Ιδανικό προιόν για εφαρμογές σε κτήρια, θεμέλεια, πατώματα, πισίνες. Έρχεται με ευρωπαική πιστοποίηση CE για εφαρμογές σε τσιμέντο.
Παρέχει μόνωση, πολυετή προστασία, είναι εξαιρετικά ελαστικό (πάνω απο 400%) Έχει καταπληκτική μηχανική και χημική αντίσταση και παρέχει ολοκληρωμένη στεγάνωση αποτρέποντας διαρροή, εισροή, μούχλα, υγρασία, ρωγμές.