ΒΑΦΕΣ

ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ

House of Kolor scarab

Βαφές αυτοκινήτου

Οι βαφές αυτοκινήτου είναι ένας ιδιαίτερος τομέας της δουλειάς μας. Χρειάζεται εξειδίκευση, ικανότητα, ταχύτητα, ακρίβεια και γνώση των υλικών. Η Perfect Kustoms εξειδικεύεται σε εργοστασιακές ολικές βαφές, επαναβαφή κομματιών, kustom βαφές, τοπικές βαφές και βιομηχανικές βαφές υψηλών προδιαγραφών. Στην Perfect Kustoms θα βρεις τα μεγαλύτερα brands της παγκόσμιας αγοράς – Line-x, glasurit, basf, house of kolor να φιγουράρουν στα ράφια και στα πιστόλια μας.

ONLY AMAIZING KOLOR IN BOOTH

Η  αφετηρία της PERFECT KUSTOMS ήταν πάντα οι βαφές αυτοκινήτου. 18 χρόνια αργότερα αποδείξαμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στους καλύτερους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και παγκοσμίως.

Πήραμε μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς και μέσα από τις διακρίσεις μας νιώσαμε ικανοποίηση άλλα και πίστη στις δυνατότητες και την εμπειρία μας.

 Κατασκευή φτερών και προφυλακτήρων. Βελτίωση και ενίσχυση μηχανικών μερών για να γίνει τελικά το δυνατότερο τέρας. Κάλυψη ζαντών με προστατευτική επικάλυψη LINE-X, με διαμορφωμένο χρώμα που να ταιριάζει με την απόχρωση του οχήματος.  Με ιδιαίτερη απόχρωση kameleon kf-06 το κάναμε να εξαφανίζεται στο φυσικό του περιβάλλον…

- Since 1984 -

” the godfather project”

Prestigious painter award

The target

Το αυτοκίνητο που μας έδωσε τη διάκριση, η δουλειά που πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό της House of Kolor και μέσα από πολλά αυτοκίνητα αναδείχθηκε μέσα στα 22 καλύτερα του κόσμου κάνοντας το όνομα μας να ακουστεί.

Project

Με περηφάνια σας παρουσιάζουμε το “the god father project”. Ολική διαμόρφωση του σώματος του αυτοκινήτου csl look με φούσκωμα των φτερών εμπρός και πίσω και handmade αεροτομή

Kolor

Πρωτότυπη βαφή σε apple kandy red kk-11 από την house of kolor και αερογραφίες εμπνευσμένες από την ομώνυμη ταινία.

 

materials

  • basecoat : Orion Silver (House of Kolor)
  • kandy : Apple Kandy Red (House of Kolor)
  • clearcoat : House of kolor UC35
  • re-clear coat : House of Kolor UC35

house of kolor

Η PERFECT KUSTOMS δημιουργεί στις βαφές αυτοκινήτου με την κορυφαία εταιρία χρωμάτων στον κόσμο, την House of Kolor. Μας παρέχει αμέτρητους κωδικούς και ατελείωτες Kustom επιλογές. Πρωτότυπα χρώματα, διαφανείς και αδιαφανείς μελάνες, πέρλες και προστιθέμενα μέταλλα για μοναδική λάμψη και ζωντανο τελείωμα.

Purple kk10

Ούτε ροζ ούτε μοβ. Η μήπως και ροζ και μοβ;;

Cbr σε peurple kustom απόχρωση που απλά….. δεν υπάρχει!!!

Διακοσμημένο με τρελές αερογραφίες  τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Επιπλέον τα έξτρα μέταλλα που περιέχει η βαφή, δίνουν έντονη λάμψη, βάθος και ένταση στο χρώμα.

  

one more kandy job

amazing kolor