Αμμοβολή

Η αμμοβολή είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την πράξη προώθησης πολύ μικρών κόκκων άμμου με υψηλή ταχύτητα για να χαράξουμε ή να καθαρίσουμε μια επιφάνεια απο οτιδήποτε μένει προσκολλημένο σε αυτήν η perfect kustoms εξειδικεύετε στην αμμοβολή αυτοκίνητων και ανταλλακτικών.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣ

Εδώ μπορείτε να βάψετε αλλά και να ανακατασκευάσετε κάθε παλιό και φθαρμένο αντικείμενο μιας και στην Perfect kustoms ασχολούμαστε με βαφές αυτοκινήτου, με εξειδικευμένες υπηρεσίες βαφής και φροντίδας διαφόρων αντικειμένων αλλά και με προστασία επιφανειών με ψεκαζόμενα επιχρίσματα από την Line-X .

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 

  • απόλυτος καθαρισμός
  • αφαίρεση όλων των στρωμάτων προηγούμενης βαφής
  • ολοκληρωτική αφαίρεση σκουριάς
  • η καλύτερη προετοιμασία μιας επιφάνειας για την εφαρμογή βαφής η μόνωσης

καθαρισμός

Χρησιμοποιείται συχνά ως μέθοδος καθαρισμού για την προετοιμασία μιας επιφάνειας για την εφαρμογή βαφής η μονωτικών υλικών. Κατά την βαφή κανείς δεν θέλει να παγιδεύσει σκόνη, βρωμιά ή φυσαλίδες από προηγούμενα στρώματα χρώματος ή άλλες ατέλειες. Με την εκτόξευση μικρόκοκκων άμμου στην επιφάνεια με υψηλή ταχύτητα και πίεση αέρα όλες οι ατέλειες αφαιρούνται και μπορεί στην συνέχεια να ξεπλυθεί, αφήνοντας μια απίστευτα λεία και καθαρή επιφάνεια πάνω στην οποία θα εφαρμοστεί το νέο στρώμα βαφής.

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΑΦΗΣ

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας αλλά και για την εκτίμηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών ανακατασκευής αντικειμένων ή απλά για τον καλύτερο καθαρισμό μέσω των υπηρεσιών αμμοβολής αμμοβολή αυτοκίνητων και ανταλλακτικών επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Perfect Kustoms αναλαμβάνουμε κάθε εργασία αμμοβολής ανεξαρτήτως επιφάνειας. Είτε είναι μέταλλο, πολυεστέρας, ξύλο, πέτρα κτλ. μπορούμε να καθαρίσουμε το αντικείμενο αλλά και να το προετοιμάσουμε για το επόμενο βήμα της επεξεργασίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ