Η Ιστορία του airbrushing

To airbrushing είναι τρόπος ζωής, και δεν είναι καινούριος

z 750 pagan gold

Μια μηχανή με αερογραφία σε αποχρώσεις του χρυσού και του πράσινου σε ένα μαύρο φόντο το αναδεικνύει και το κάνει να μοιάζει ταυτόχρονα άγριο αλλά και εκλεπτυσμένο.

Η Ιστορία του airbrushing

To airbrushing είναι τρόπος ζωής, και δεν είναι καινούριος. Η " σκούφια" της κρατάει από την δεκετία του 50' , από τις ομάδες που ασχολούταν με την μετατροπή των οχημάτων στην Αμερική, όπου και γεννήθηκε η " Kustom Kulture". Με το πέρασμα του χρόνου και με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των υλικών ερχόμαστε στην σημερινή εποχή όπου τα σχέδια και οι αποχρώσεις ξεπερνούν κάθε φαντασία και ικανοποιούν και τα πιο τρελά γούστα.

Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Previous
Next
σχέδια σε μηχανή
σχέδια σε μηχανή
σχέδια σε μηχανή

Dias de Muertos

Bloody Snow white – Skull version.

Σε αυτό το Yamaha FZR 1000 διαλέξαμε το snow white της House of Κolοr ως βάση.

Προσθέσαμε σχέδια τύπου “Dias de Muertos” σε κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις.

Η τέχνη

Ο αερογράφος είναι το μαγικό πινέλο του καλλιτέχνη. Ψεκάζει την βαφή με την βοήθεια πεπιεσμένου αέρα. Η αερογραφία έχει τεχνική που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη καθώς το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, ζωντανό με υπέροχες σκιές και 3D αποτέλεσμα.

Ο Καμβάς

Η αερογραφία δεν γνωρίζει όρια, ως καλλιτεχνική δημιουργία μπορεί να γίνει πάνω σε οτιδήποτε. Κράνη, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, σκάφη, αυτοκίνητα, τζετ σκι,τοίχους, καμβάδες, πινακίδες, μουσικά όργανα, υπολογιστές, laptop, έπιπλα, είδη ένδυσης και όπου αλλού μας πάει η φαντασία. Κάθε αερογραφία απαιτεί χρόνο, συγκέντρωση και έμπνευση. Μαζί μπορούμε να σκεφτούμε και να συζητήσουμε αυτό που σου ταιριάζει και να το πραγματοποιήσουμε. Βάλε τον Καμβά…. κι εμείς βάζουμε την τέχνη!

HOUSE OF KOLOR

Η PERFECT KUSTOMS δημιουργεί με την κορυφαία εταιρία χρωμάτων στον κόσμο. Μας παρέχει αμέτρητους κωδικούς και ατελείωτες Kustom επιλογές. Πρωτότυπα χρώματα, διαφανείς και αδιαφανείς μελάνες, πέρλες και προστιθέμενα μέταλλα για μοναδική λάμψη και ζωντανο τελείωμα.

Η PERFECT KUSTOMS  και η ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΑ είναι δυο έννοιες άμεσα συνδεδεμένες.

Βρισκόμαστε στο χώρο του airbrushing από το 2002.

Το ταλέντο μας εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, το μεράκι μας έμεινε αστείρευτο και η εμπειρία μας έκανε ειδικούς… έτσι καταφέραμε να αναδειχθούμε μέσα στους καλύτερους και να ξεχωρίσουμε.

Βρες αυτό που σε εκφράζει και άσε την PERFECT KUSTOMS να το κάνει πραγματικότητα μέσα από το airbrushing